Kromme silhouetten

Kromme silhouetten….

Vanochtend op de fiets naar het werk zag ik een bus voorbijkomen, ik vroeg me af hoe vol de bus zou zitten in vakantietijd maar eigenlijk viel mijn oog meteen op de kromme silhouetten van toch nog aardig wat mensen zo vroeg in die bus.
Wat is dat toch met houding, het is niet alleen van belang omdat het klachten kan bevorderen of in standhouden maar het doet iets met je uitstraling, het kan invloed hebben op je zelfvertrouwen en een rechte rug vergemakkelijkt je ademhalen en kan je stress doen afnemen.
Ik denk dat de mensen allemaal zo krom zaten in die bus omdat ze stuk voor stuk op de telefoon zaten te staren.
Laten we eens proberen om de telefoon naar het gezicht te brengen ipv het gezicht naar de telefoon!

Dat ziet er absoluut heel wat beter uit!

 

Deel dit artikel:

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *